• TOIMITUSKULUT 2,90€-7,90€. ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN.
  • TOIMITUSKULUT 2,90€-7,90€. ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN.

Havina Designin tarina

Havina Designin yrittäjän kuva

Havina Design on syntynyt rakkaudesta luontoon, käsillä tekemiseen ja valokuvaamiseen. Se on vuosien suunnittelun tulos - jotain joka piti toteuttaa. Olen tehnyt monenlaisia töitä, mutta oman paikkani löytäminen on ollut vaikeaa. Matkan varrella on tullut suoritettua useampi tutkintokin. Välillä on tuntunut, että olen hukassa. Samalla kaikki on kuitenkin vienyt kohti omaa yritystä. Vihdoin pystyn yhdistämään sekä muotoilun että kaupallisen alan osaamiseni.

Yrityksen perustaminen on ollut myös matka juurilleni. Paljosta saan kiittää jo edesmenneitä vanhempiani. Äitini oli yksinyrittäjä. Ompelijan työ ei ollut helppoa ja usein työt kulkivat iltaisin kotiinkin. Myös minua kannustettiin käsillä tekemiseen. Äidiltäni olenkin perinyt kädentaitoni ja periksiantamattomuuteni. Isältäni sain pohjattoman rakkauteni luontoa kohtaan. Isä oli intohimoinen kalastaja, marjastaja ja lintujen tarkkailija.

Luonto on henkireikäni ja inspiraation lähteeni. Se on jotain, mitä tulee vaalia. Yritykseni nimi Havina Design olkoon kunnianosoitus haavalle, jota kutsutaan myös elämänpuuksi. Haapa on merkittävä monimuotoisen metsän osanen. Se on puu, joka tarjoaa elinympäristön monelle lajille - niin elossa kuin lahopuuna. Tavoitteenani on tukea yritystoimintani kautta myös suomalaista luonnonsuojelutyötä tulevaisuudessa.

Pirkko